קטגוריות מאמרים
על האתר
smallthings

הדברים הקטנים (פירורי תובנות 240)

היא בכתה. וזה לא היה טיפוסי לה בכלל. היא לא הייתה מאלה שבוכות מכל שטות. או מכל סדרת טלוויזיה. היא לא הייתה מאלה. ובכל זאת, היא מצאה את עצמה יושבת ובוכה. כי זה לא היה שטות. אפילו שככה זה נראה לכל אדם אחר.

היום בבוקר הכל דווקא היה נראה מעולה. התעוררה קצת לפני השעון המעורר. השמש חייכה אליה מבעד לעננים. הקפה יצא לה מושלם. היה נדמה לה שהכול סוף סוף היה רגוע. כמו שתמיד חלמה שיהיה. כל מה שהיה יכול לקרות, קרה בדיוק כמו שהיא רצתה.

עם הקפה היא הלכה למחשב. פתחה את המסך והחלה לקרוא את המיילים. בעיקר פרסומות. קצת תשובות מאנשים ששלחה להם אימייל אתמול בלילה. ואז היא נעצרה על אחד האימיילים. ההוא שהרס לה את היום.

בצורה מנומסת היא קיבלה תשובה מאוד חד משמעית. מאלה שמוציאות לנו את האוויר מהמפרשים. מאלה שברגע האחרון משנים משהו קטן. ורק מודיעים לנו שזה שונה ואין מה לעשות בקשר לזה. רק שעבורה, זה לא היה משהו קטן.

הפרטים הקטנים, הם אלה שעשו את זה למושלם עבורה. על זה היא שילמה. על הפרטים הקטנים. ולמרות שתמיד היה אפשר להגיד לה "אל תעשי מזה סיפור", זה לא באמת נכון. כי עבורם, זה לא סיפור. ועבורה, זה היה עצם העניין.

לפעמים, הדברים הקטנים הם אלה שעושים את כל ההבדל. לפעמים, כשאנחנו מקטינים את החשיבות שלהם, אנחנו מקטינים גם את האדם שהם חשובים עבורו. כי לפעמים, הדברים הקטנים הם הגדולים ביותר עבור מישהו.

העצב התחלף לכעס. והכעס לנחישות. היא החליטה שמעכשיו, זו תהיה השליחות שלה. לפתור לאנשים בדיוק את הדברים הקטנים. אלה שמהם כולם מתעלמים. ועבורה, הדברים הקטנים היו כל העולם. ובכך, היא הפכה להיות כל עולמם של לקוחותיה החדשים.

שיהיה לכם סופ"ש מעולה,
ליאור

ליאור ברקן

ליאור ברקן הוא בעלים שותף במשרד הפרסום AntiMarketing ומייסד הפורטל הישראלי ל-NLP ובית הספר הישראלי ל-NLP. בעברו, מילא ליאור מספר תפקידי ניהול בכירים בחברות תוכנה ופרסום והנחה פינה קבועה בתכנית הטלוויזיה "המקצוענים" בערוץ 10. במאמריו, ליאור מביא טיפים מתוך ניסיונו בן 2 העשורים ביישום כלי ה-NLP וכלים נוספים מעולם הפסיכולוגיה בעולמות העסקים, העברת ההכשרות והייעוץ.

רוצה לשתף את המאמר?

אולי יעניין אותך לקרוא גם את המאמרים הבאים:

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות

רוצה לקבל עדכון שבועי?

במשך 16 שנים אנחנו מעלים בכל שבוע מאמר חדש לבלוג על NLP, שפת גוף, שכנוע, פסיכולוגיה שימושית והשימוש שלהם בחיים שלך. היית רוצה שאעדכן אותך ביום שני כשיעלה המאמר הבא?

* העדכון הוא ללא תשלום והפרטים שלך מוגנים אצלנו מספאם

אם המאמר הזה מעניין אותך, בשבוע הבא נפתיע אותך!

זה הזמן להירשם לרשימת התפוצה שלנו

בכל שבוע, אנחנו מעלים מאמר חדש על שפת הגוף, תת המודע, NLP והשימוש בפסיכולוגיה יישומית כדי לשפר את החיים שלנו. אם בא לך שנעדכן אותך כשעולה מאמר חדש, כל מה שצריך לעשות הוא להזין את כתובת האימייל שלך בשדה הבא וללחוץ על הכפתור: