פירורי תובנות

7 תובנות קצרות שיהפכו את החיים שלך לקלים יותר

כל אדם רוצה שיהיה לו יותר קל בחיים. החיים שלנו מאתגרים מספיק כרגע והדבר האחרון שאנחנו מעוניינים הוא לסבך אותם עוד יותר. עם זאת, לפעמים אנחנו לא שמים לב שאנחנו עושים משהו שעשוי לסבך אותנו אחר כך.

7 התובנות הבאות הן פשוטות ליישום ויקלו על החיים שלך באופן מהותי:

1. ללמוד לנסח דברים בצורה קצרה ופשוטה. ניסוח מסובך ושימוש במילים לועזיות גורמים לאנשים להישמע יותר חכמים, רק כי הם היחידים שמבינים מה הם אומרים. רעיון שמובע במשפט פשוט מובן באופן מיידי. בצורה הזאת נביא אנשים להבין אותנו יותר מהר.

2. להשתדל לפתוח שיחות עם אנשים בהערה חיובית וכנה. כל דבר יכול לעבוד פה כל עוד הוא כנה ולא מוגזם. אם אין משהו שאפשר להעיר עליו ואפילו אם הם זרים, תמיד אפשר להגיד "כיף לפגוש אנשים כמוך". בצורה הזו אנשים ישתפו אתנו יותר פעולה.

3. לעשות מבלי לשפוט. כאשר אנחנו כל הזמן חושבים אם כיף לנו לעשות משהו או איזה דבר מעניין יותר יכולנו לעשות, אנחנו ממקדים את עצמנו בתחושה לא נעימה. אם זה משהו שצריך להיעשות, פשוט עושים. בצורה הזו נסיים דברים שצריך לעשות מהר יותר.

4. להתנסות יותר במקום לשאול. אנחנו מפחדים להיכשל. רוצים רק להצליח. שואלים מיליון שאלות שאולי יעזרו לנו לא ליפול. אף אחד לא יכול לנחש מה בהכרח יעבוד. וליפול זה חלק מהדרך לצמוח. בצורה הזו נלמד יותר לסמוך על עצמנו ונדע מה באמת עובד ומה לא.

5. להשתמש בעבר ובעתיד שלנו כמוטיבציה. די. אין לנו צורך בעוד קורבנות בעולם. יש לנו מספיק. אם היה לך חרא, אני מזמין אותך לעשות הכל כדי להתרחק משם. אם נקבע מטרה טובה בעתיד, יהיה לנו גם לאן לשאוף. בצורה הזו, אפשר להשיג כמעט כל מטרה שנציב.

6. לאבד קצת שליטה לפעמים. אנחנו מנסים להיות בשליטה כל הזמן. לא מניחים למוח שלנו לעבוד בשקט. וזה נדרש. השילוב הנכון בין שקט, פנאי והתנתקות מהעדכון השוטף נדרש. בצורה הזו, נאפשר לתת המודע שלנו לעשות את העבודה טוב יותר.

7. לנשום ולחייך. וזה הסעיף הכי חשוב פה. מתי בפעם האחרונה עצרת שנייה כדי לנשום באמת. לא הנשימות השטוחות הרגילות. הרבה אוויר. מלאן. ולנשוף גם. חשוב. ואז לחייך קצת. מאיר את כל היום. בצורה הזו, אנחנו מאפשרים ללחץ שלנו להשתחרר קצת.

ואותי מסקרן, אילו טיפים יש לך שהופכים את החיים שלך לקלים ונעימים יותר?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות